Hírek és események

2017. Július - Üzleti reggeli

Tisztelt Tagtársunk, Kedves Barátunk,


Sok visszajelzést kaptunk, hogy érdemes lenne olyan rendezvényt is csinálnunk, ahol a tagtársak jobban meg tudják egymást ismerni / ki mivel foglalkozik / ki milyen új céget alapít / kinek milyen kapcsolatra lenne szüksége témákban. Ezen funkciókat a hóvégi KLUB rendezvényről le fogjuk szervezni, ott csak szakpolitika, és kultúra kap helyet, illetve a kötetlen programok.

A cégbemutatkozások, kapcsolatrendszer bővítés, networking tevékenységek pedig méltó helyet kapnak az üzleti reggeliken.

Az első alkalmat 2017. július 27.-n csütörtökön tartjuk 9.00 - 11.00.

Helyszín: Meeting Point - 1013 Bp. Lánchíd u. 7. (1. emelet)

A program:

8.30 - 9.00     Érkezés, regisztráció

9.00 - 9.10     Köszöntő

9.10 - 9.40    Szabó László - Elnökségi tagunk, és a Simple 3 Kft. tulajdonosa és CRM szakértő – prezentációt tart a CRM (Ügyfélkapcsolat kezelési) megoldásokról.

- Miért használjunk CRM rendszert?

- Melyik jó nekem?

- Hogy lesz sikeres egy CRM rendszer bevezetése?9.40 - 11.00     Kötetlen program, ismerkedés, moderált bemutatkozási felület

Minden résztvevőt finom szendvicsekkel, kávéval, és üdítőkkel várunk e csodás nyári napon :)

Részvételi díj: Egyesületi tagoknak 1.500 Ft, melyet a helyszínen kell befizetni (5 napon belül számlát küldünk róla). Ha megoldható, akkor az adott címletben kérjük, mert az Egyesület nem tart váltópénzt - köszönjük! Nem egyesületi tagoknak a részvételi díj 3.000 Ft!
A KLUB rendezvények részvételi költségét teljesen fedezi a tagdíj, az üzleti reggeli rendezvények minimális önköltségrészt igényelnek!

Várjuk szíves visszajelzésed a részvételi szándékoddal kapcsolatban!

Üdvözlettel a legjobbakat kívánva,

CSVOE_SzL_EmailSign_Szabo-1