Hírek és események

CsVOE KLUB az utódlásról és a 21. századi megoldásokról

Egyesületünk mai KLUB rendezvényén Borbély László valós esettanulmányokkal, humoros történeteken keresztül mutatta be a generációváltás kihivásait,

majd Jagodics Tamás a vállalatok életét támogató objektív mérésekhez adott átláthatóságot támogató eszközrendszert, digitális transzformációt segítő gondolkodásmódot. 

Az esemény részletes programjaaz alábbi volt:

16:30 – 17:00 Regisztráció, kötetlen beszélgetés

17:00 – 17:10 Dr. Rudas László Elnök Úr köszöntője

17:10 – 18:15 Előadások:

Generációváltás a cég élén, avagy hogyan lesz sikeres az utódod? (25 perc)
Borbély László – SPA Tudásbázis Kft.
- Mindannyiunk érdeke, hogy minél kevesebb megrázkódtatással adjuk át cégünk vezetését a kiszemelt utódnak, ha tudjuk kinek, ha tudjuk mikor és hogyan. Ebben segíthet egy olyan profi, aki több sikeres generációváltás folyamatot segített már tudásával és eszközeivel, aki maga is családi céget vezet épp az utódját fejleszti és azt is tudja, hogy önmagával is dolga lesz.

21. századi megoldások a 20. századból eredő kihívásokra (25 perc)
Jagodics Tamás (Cégmenedzser Szoftver) 
- A generációváltás egyik legkényesebb pontja, a céges transzparencia. Hogyan tud a búcsúzó cégvezető olyan átlátható szervezetet átadni ahhoz, hogy a maximális bizalom legyen az utódok irányába? Erre keresi a megoldást.

18:15 – 20:00 Kötetlen beszélgetések, ismerkedési lehetőség, networking. Gyere el következő KLUB eseményünkre, vagy üzleti reggelinkre! Részletek folyamatosan facebook oldalunkon és itt a weboldalunkon.