Hírek és események

A CSVOE érdek érvényesítése egy bajba jutott cs. v. ügyében

Tisztelt Tagtárunk, Kedves Barátunk,


Egyesületünk elkötelezett a családi vállalkozások generációváltásnak  utódlásnak oly módon történő elősegítésében amikor a cég életben marad, képes bővülni és az utód üzletrész vásárlással szerez tulajdont. Az életben viszont vannak váratlan körülmények amikor az érdek érvényesítésünk közbe kell hogy lépjen.

A Bringóhintó Kft. egy 32 éve működő tisztességes családi vállalkozás, tevékenységüket bizonyára mindannyian ismeritek ha sétáltatok már a Margit Szigeten. ( www.bringohinto.hu ) Mivel a Vizes világbajnokság miatt a város vezetése úgy döntött, hogy a Margit Szigetet is felújítják ezzel egy időben az összes ott dolgozó cég - többek között a Bringóhintó Kft. is ( aki tagunk ) - terület foglalási engedélyét a főváros visszavonta. Ezzel ezek a családi vállalkozások eleste fő bevételi forrásuktól és ha ez így marad akkor a több tucat alkalmazottat kénytelenek lesznek elbocsátani, és a több évtized óta családi kézben lévő cégeiket kénytelenek lesznek bezárni.

Emiatt Egyesületünk hivatalos levelet fogalmazott meg a város vezetésének melyben kértük figyelembe venni az érintett családivállalkozások fennmaradásának lehetőségeit.A levelet itt olvashatjátok.

tarlósterv jav-1

Baráti Üdvözlettel,

dr_rudas_laszlo_dr_beredi_peter