Hírek és események

Egyesületünk az év első KLUB napján a Hörmann telephelyén

Egyesületünk az év első KLUB napját rendhagyó módon tagtársunk, a Hörmann Hungária Kft. szigetszentmiklósi telephelyén tartotta.

 

A Hörmann Hungária Kft. egy 4 generációs német családi vállalkozás, amely több, mint 25 éve működik hazánkban. Jelenleg a 3. és 4. generáció együtt dolgozik a cégben különböző pozíciók vezetőiként. Az éves több mint 1,7 milliárd euró forgalmat bonyolító vállalkozás több mint 15 millió legyártott ajtóért és kapuért felelős. Világszinten 27 gyártóműje van és 6000 dolgozót foglalkoztatnak. Mindezért a betéti társaság németországi megfelelője szerint a tulajdonos egy személyben teljes vagyonával felel.

 

Megismertük a billenőkapuk sikerének titkát, kipróbáltuk a mobiltelefonnal nyitható és zárható ajtókat, valamint teherautó dokkolást és rakodást modelleztünk le a kiállító teremben. Érdekes volt látni, ahogy cégvezető barátainkból előbújt a játékos gyermek és minden kaput, minden ajtót kipróbáltak.

 

Tagjaink nagyon sok saját magukra is vonatkoztatott kérdést tettek fel, sok tapasztalatot szereztünk így a német mintából.

 

A kötetlen beszélgetés során tagjaink további részleteket tudtak meg egymásról, vidám hangulatban folytak kisebb-nagyobb csoportokban a beszélgetések.

 

A jó hangulatot az este elején adódott nem várt esemény alapozta meg, de hogy ez mi volt, az maradjon a résztvevők titka

 

Köszönjük a Hörmann Hungáriának a meghívást, a vendéglátást, a tanulságos gyakorlati információkat és a közös gondolkodást!


További fényképet itt lehet megtekinteni.