Hírek és események

Ajánld fel adód 1%-át Alapítványunknak, de csak jövőre

[ÉRTESÍTÉS / HELYREIGAZÍTÁS]

2018. április 17-én tájékoztatást kaptunk a NAV-tól, hogy 2018 évre nem vehetik figyelembe az Alapítvány javára a közhasznúság alapján kért 1% befizetését.

Indok: A regisztrációt mindig a tárgy év előtti szeptemberig kell benyújtani. Miután mi decemberben kaptuk meg a Törvényszék határozatát, így legközelebb csak 2019 évi adóbevallásban lehet számunkra az 1%-ot utalni.

Nagyon sajnálom ezt és köszönöm azoknak, akik Alapítványunknak szerették volna utalni már idén is, hogy céljaink elérését mielőbb segítsék ezzel! Természetesen Alapítványunk a kitűzött célok mentén halad előre továbbra is.

Üdvözlettel:

Berendi Péter


---

Eredeti bejegyzés: 


Kedves Tagjaink, Pártoló Tagjaink!
Kedves családi vállalkozások, kedves szimpatizánsaink!

A Családi Vállalkozások Országos Egyesülete egy nagyszerű kezdeményezést indított sikerrel. Az Egyesület által létrehozott,- már három éve - a leendő fiatal vállalkozók
oktatásával és képzésével foglalkozó Alapítványunk megkapta a közhasznúság lehetőségét, ezzel elismerve korábbi tevékenységünket.

Megállapodást a Budapesti Gazdasági Egyetemmel, a Miskolci Egyetemmel, és a Kecskeméten működő Neumann János Egyetemmel kötünk.

Az itt végző és vállalkozni kívánók, vagy leendő másodgenerációs fiatalok képzésére vállalkoztunk, kiegészítve az Egyetemen tanultakat az élet gyakorlati példáival.
Oktató gárdánk, egyrészt az Egyesület tagjaiból, és meghívott ismert Családi Vállalkozókból áll. Ezenkívül olyan személyek is részt vesznek az oktatáson, akik profik és jól ismerik a gazdasági élet nehézségeit. Jelen levelemmel azért fordulok hozzátok, mert a fent részletezett
munka, források meglétét igényli (terembér, utazási költség, külső előadók honoráriuma, jegyzetkészítés nyomdai költségei, stb.)

A Közhasznúság jóvoltából nagyon kérünk Benneteket a személyi jövedelemadótok 1%-ának részünkre történő felajánlásra.

CSVOE Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18647196-1-43