Hírek és események

Elnökségi Tanácsadó tájékoztatója (8)

Az alábbi, Kamarától kapott linkek további potenciális lehetőséget jelenthetnek az Egyesület számára.

PÁLYÁZATOK:

www.palyazat.gov.hu:

Módosul a beadási határidő a „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” felhívás esetében

A Széchenyi 2020 keretében megjelent GINOP-2.1.7-15 azonosító számú, „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című felhívásra a korábban meghirdetetthez képest később, 2016. január 11-től lesznek beadhatók a támogatási kérelmek, illetve a felhívás első értékelési szakaszában a 2016. február 29-ig benyújtott támogatási kérelmek kerülnek együttesen elbírálásra. Ennek megfelelően a GINOP-2.1.7-15 azonosító számú felhívás módosul a fentiek értelmében.

A 272/2014 Korm. rendelet értelmében a 2016. február 29-ig beérkező támogatási kérelmek standard eljárásban, egy alkalommal, ugyanabban az időben kerülnek elbírálásra. Tehát a hivatkozott jogszabálynak megfelelően, döntéshozatalkor az ugyanazon szakaszban beérkezett támogatási kérelmek nem a beérkezés dátuma alapján, hanem a szakmai kiválóság, a pontszám alapján lesznek sorba rendezve.

A MAGYAR KÖZLÖNYBEN MEGJELENT JOGSZABÁLYOK

Fejlesztéspolitika:

3 új állomáshelyen 2016. január 1-jei kezdőnappal Szöulba, Új-Delhibe és San Franciscóba összesen 3 tudományos és technológiai (a továbbiakban: TéT) szakdiplomata kerül kiküldésre, és ezzel egyidejűleg a bécsi, helsinki és római nagykövetségeken a TéT szakdiplomata-álláshely megszűnik.