Hírek és események

Klub nap - 2017 június

Tisztelt Tagtársunk, Kedves Barátunk!

Nagy szeretettel meghívunk Egyesületünk júniusi KLUB rendezvényére, amely kiváló tagtársunk – a Bringóhintó Kft. – a meghívó, és a megújult Margit Szigeten tartjuk a rendezvényt.

Előzetes regisztrációval szeretettel várjuk házastársad, partnered részvételét is. Fontos tudnunk a vendéged nevét mert névre szóló meglepetéssel készül a Bringóhintó Kft.!

Melegételes vacsorával várnak Minket, így aki érintett valamilyen étel intoleranciában, kérjük jelezze az esetleges glutén- vagy laktózérzékenységet, mert meghívónk e szerinti vacsorát készít a számára. Ezt június 15.-ig várjuk névvel együtt írásban a zahoranj@csvoe.hu címre.

A parkolást leszámítva a teljes ellátás a Bringóhintó Kft. költségén történik, a vendégség maximális létszáma 50 f.

A meghívásban szerepel mindenfajta alkoholmentes és néhány fajta alkoholos ital is (különböző csapolt sörök és borok), így az ide utat, és a hazautat kérjük ennek megfelelően szervezd légyszíves.

Idpont: 2017. június 29. Csütörtök 16.30 – 20.00 (regisztráció 16.00-tól)

Helyszín: Margitsziget Bringóvár
Megközelítési lehetségek:

 •  Tömegközlekedéssel: 26-os busszal, mely kizárólag az Árpádhíd fell közlekedik a Zenélkútig. Onnan 200 méteres séta a fúton, balra a Sziget Budára nézoldalán.
 • Autóval: Kizárólag az Árpád-hídról lehetséges, a Thermál Hotel parkolójában. Onnan 200 méterre elérheta Bringóvár. Parkolási díj 520.-Ft/óra (önköltséges)
 • Taxival: A Thermál Hotel parkolójába, a garázs bejáratához érdemes érkezni. Onnan 80 méterre már látható a Bringóvár.


  Dress Code: Smart Casual


  A rendezvényre már csak korlátozott mennyiségű férőhelyünk van, amennyiben még nem jelezted részvételi szándékod még van rá lehetőséged!

  Baráti üdvözlettel,

  Dr. Rudas L., Dr. Berendi P.