Hírek és események

KLUB nap a Kékszalag 2018 versenyen


2018. július 26-án, csütörtökön tartották az jubileumi, 50. Kékszalag versenyt.

Ezen különleges napon Egyesületünk tagjait látta vendégül Rudas László Elnök Úr a saját hajóin, amelyek egybekötve tágas helyszínt adtak az eseménynek. 

Egyesületün minden hónap utolsó csütörtökén KLUB-ot tart a székhelyén, ezúttal ezt a KLUB-ot helyezte ki a Balatonra.

Kihajózva a vízre épp a zsűrihajó mögött sikerült lehogonyoznunk, ahol Balatonkenesén megfordulnak a versenyen résztvevő vitorlások. Gyönyörű látványban volt részük a résztvevőknek. Az első nagy hajók a gyenge szél miatt a vártnál lassabban érkeztek, majd idővel a tömeg is megérkezett. A 600 vitorás együttes látványa nagyszerű hátteret biztosított a KLUB beszélgetéshez és adott rengedeg fotótémát.


A bátrabbak megfürödtek a Balatonban, amit a forró napsütés is indokolt.
Eközben tagtársunk borát kóstoltuk és Rudas László a versenyző hajókról tartott élvezhető, ámde szakmai tájékoztatót. A vitorlázáshoz nem értő tagjaink is megtanultak különbséget tenni a különféle hajók között és megérteni azok egyedi jellegzetességeinek előnyeit.

Rudas László hajóján megmutatta a korábbi Kékszalag versenyeken szerzett díjait is.

 
 

A találkozó során nem csak együtt szurkoltak a versenyzőknek tagjaink, de az újabb tagok megismerték régi tagjainkat, és ott helyben született is néhány együttműködés. 

A helyet és időt az elnökség tagjai is kihasználták és kihelyezett elnökségi megbeszélést is tartottak egyesületi céljaink elérése érdekében.Amennyeiben egyesületünk céljaival egyetért szívesen lenne tagunk és venne részt következő eseményeinken, jelezze azt a feherk @ csvoe.hu címen, vagy hívja a 06-30-346-2656-os számot!

Még több fényképet itt találsz.