Hírek és események

Magyar Bútor és Faipari Szövetség részt vesz a Construmán

Tisztelt Tagtársunk, Kedves Barátunk!

Kiváló társszervezeti partnerünk - a Bútorszövetség - meghívja minden kedves Tagunkat a Construmára, ahol lesz egy VIP standjuk. Kifejezetten érdekes lehet olyan családi cégek számára, akik bútoripari tevékenységet végeznek, de azok számára is, akik most akarnak új bútorokat vásárolni az irodájukba, vagy épp felújítják a házukat.

A VIP pavilonba CSVOE tagok számára ingyenes a belépés, de regisztrálniuk érdemes a lenti meghívóban feltüntetettek szerint.

Várunk mindenkit nagy szeretettel erre a rendezvényre!

Baráti üdvözlettel,

dr_rudas_laszlo_dr_beredi_peter

                                                   Képernyőfotó 2017-03-22 - 13.16.20                                                            

                                                     Képernyőfotó 2017-03-22 - 13.16.07

A Bútorszövetség idén is jelen lesz a Construmán, mely a hazai kiállítási élet legjelentősebb szakmai rendezvénye. Szeretettel várjuk a Bútorszövetség faipari szakmai napjára és standjaira! 

 

Időpont: 2017. április 6. csütörtök, 9:30  - 14.00
Helyszín: Construma OtthonDesign kiállítás, G pavilon, VIP terem

 

 

PROGRAM

 

09.30-09.45 Regisztráció
09.45-10.30 Bútorszövetség éves közgyűlése
10.30-12.00 Könnyű a mesterség annak, aki tudja - Kerekasztal beszélgetés fa- és bútoripari életpálya modellekről

Meddig jut az ember szakmával a kezében? Építhető-e karrier asztalosként vagy éppen kárpitosként? Milyen perspektívába helyezhető az élet szakmunkásként indulva? Érdemes-e a XXI. század elején kézműves szakmát tanulni? A 2017. évi Construma kiemelt témája a szakképzett munkaerőhiány, ehhez kapcsolódik a kerekasztal beszélgetés, amelyre több generációból hívtunk  sikeres szakembereket, meséljenek arról, hogy ők hogyan látják, illetve ők hogyan csinálták. 

Résztvevők: Bazsó Ferenc, építész, bútortervező, faipari szakoktató (MOME) * Hidas Mátyás, ügyvezető, Stulwerk Kft. * Király Adrienn, designer * Szrnka Pál, mérnök-közgazdász; ügyvezető, LignoArt Kft. * Wilheim Gábor, ügyvezető igazgató, Kanizsa Trend Kft.
 
12.00-12.30 Kávészünet
12.30-13.30 Download Design Kids stand bemutatása, beszélgetés a projekt résztvevőivel
13.30-14.00 A Download Design és a Magyar Design Standok bejárása

 
Moderátor: Halasi Rita Mária, designszakértő


A rendezvényeken és előadásokon való részvétel nyitott és ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  A konferenciatermek és a műhely befogadóképessége korlátozott, így az érkezés sorrendjében tudjuk a férőhelyeket biztosítani.

Jelentkezéseket követően visszaigazolásunkkal együtt e-mailben eljuttatjuk az ingyenes belépésre jogosító jegyet a Construma OtthonDesign kiállításra. Részvételi szándékukat az office@butorszovetseg.hu e-mailen jelezzék!