Hírek és események

Új szakmai titkár bemutatása


Tisztelt Tagtársaink!

 

Ezúton tájékoztatunk Benneteket Egyesületünk új szakmai titkárának személyéről.

 

Zahorán János barátunk jelezte, hogy az egyre jobban teljesítő cégei olyan leterheltséget jelentenek neki, hogy a CSVOE szakmai titkári feladatait a jövőben nem tudja ellátni.

Egyik tagtársunk korábban már felajánlotta szakmai segítségét, így örömünkre szolgál, hogy felkérésünket elfogadta ezen pozícióra.

 

A mai naptól a CSVOE szakmai titkári feladatait Fehér Krisztián látja el, akit többen már jól ismertek.


Krisztián közel 2 évtizedig a marketing-kommunikáció ügynökségi és megbízói oldalán is dolgozott, főként nemzetközi ügyfeleken a Young&Rubicam, Saatchi&Saatchi, Euro RSCG színeiben, többnyelvű nemzetközi call center projekteket hozott tető alá a Photel/Teleperformance, majd a CloudAgents csapatában. Később az egykori MALÉV nemzetközi marketingjét vezette, majd a Provident marketingvezetője volt.

Több éve a távközlési piac aktív résztvevője.  4 éve a Netfone Telecom mobilszolgáltató MOBILháló hálózati vezetője és családi vállalkozása a magyar mobilszolgáltató hivatalos képviselete, amely vállalkozásán keresztül teljes jogú tagunk. Ismerhetitek Őt már Klubjainkról, Üzleti Reggelijeinkről, vagy más networking rendezvényről, konferenciáról.

 

A 06-30-346-2656-os mobiltelefon számán és a feherk {kukac} csvoe.hu e-mail címén is elérhetitek mától új munkatársunkat.

 

A korábbi szakmai titkárnak köszönet és elismerés az odaadó és eredményes munkáért, míg az újnak ezúton is sok sikert kívánunk!

 

Budapest, 2017. december 6.


Baráti üdvözlettel: